Vacature Accountmanager detachering


Standplaats: Groningen

Omschrijving:
Groningen: Axient is dé specialist in het werven en selecteren van automatiseringspersoneel in Noord Nederland. Vanuit dit specialisme werft en selecteert Axient voor een groot aantal opdrachtgevers. Opdrachtgevers zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, telecombedrijven, overheidsinstellingen, productiebedrijven en vele andere. Kortom alle bedrijven die gespecialiseerd automatiseringspersoneel in dienst hebben. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een Accountmanager detachering.

In deze zelfstandige functie richt je je op het bouwen en uitbouwen van je eigen klantportfolio binnen onze detacheringsorganisatie. De focus ligt op het genereren van new business van maatwerk software ontwikkel projecten met inzet van eigen software professionals (HBO/WO niveau) zowel technisch als functioneel binnen jouw regio, zijnde de drie Noordelijke provincies, Overijssel en gedeeltelijk Gelderland.

Je hebt een adviesrol richting de klant en vanuit deze positie weet je hen te overtuigen van de kwaliteiten en mogelijkheden. Jij bent geheel verantwoordelijk voor het proces en het zelfstandig opbouwen van langdurige relaties met klanten. Je draagt zorg voor het uitbrengen van offertes en het opstellen van contracten en mede voor de inzet van de personeel. Je wordt hierbij ondersteund door de Resourcedesk. Uiteraard leg je jouw activiteiten en resultaten vast in heldere rapportages. Je werkgebied is de noordelijke regio met de standplaats Assen.

Functie Eisen:
  • Bijvoorkeur afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau;
  • Aantoonbare ervaring als Account Manager in de IT detachering;
  • Ervaring in de verkoop en advisering van software developmend trajecten;
  • Ervaring met overheidsorganisaties, bijvoorkeur gemeenten is een pre;
  • Eager om je te verdiepen in de klant en materiekennis op te doen;
  • Hunter;
  • Advies vaardigheden;
  • In bezit van rijbewijs.


Dienstverband:
Onze opdrachtgever biedt naast een uitdagende commerciële functie een dienstverband met een prima salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest kunnen behoren tot de selectieprocedure.

Solliciteren (o.v.v. referentie) :
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en Motivatie in Word, o.v.v. referentienummer V17-118, t.a.v. de heer H.J. Wouda naar groningen@axient.nl. Reacties uitsluitend per e-mail.

Referentie: V17-118

Reactie per mail: info@axient.nl

Homepage Oorbellen Sitemap Spelregels Privacy beleid Oorclips Klachtenregeling