Vacature Ervaren PHP programmeur


Standplaats: Emmen

Omschrijving:
Onze opdrachtgever is dienstverlener voor ICT-oplossingen. Sinds 1998 is zij actief voor overheid en bedrijven. Veel waterschappen en gemeenten maken reeds gebruik van haar producten en diensten. Daarnaast groeit het aantal (software-) bedrijven dat onze opdrachtgever inhuurt voor de ontwikkeling van oplossingen. Door de kennis in haar organisatie te koppelen aan haar inzicht, weten zij elk project tot een goed einde te brengen, zonder uitloop of budgetoverschrijdingen.

De toepassingen van onze opdrachtgever maken bij voorkeur gebruik van het internetplatform. Dit verkort de leercurve en vergroot de acceptatie onder de opdrachtgevers. Tenslotte bieden zij ook remote beheer en onderhoud. Dit doet zij met een klein team van 12 medewerkers die allemaal een eigen specialisatie hebben.

Functie:
Ben jij de ervaren PHP programmeur, die er van houdt om bij de opdrachtgever(s) aan uitdagende projecten te werken. Ben jij accuraat en probleemoplossend ingesteld? Maak je graag nieuwe web toepassingen en pas je bestaande software aan op basis van de wensen van de gebruikers.

Dan zoeken wij jou!

Natuurlijk werk je in en met een team en zul je soms ook werk van anderen moeten controleren en software moeten testen.

Functie Eisen:
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt meerjarig ervaring met de ontwikkeling van webapplicaties / software ontwikkeling;
  • Je bent ervaring met PHP, MySql, HTML en CSS;
  • Kennis van Symphony is een pre;
  • Kennis van IOS / Android is een pre;
  • Kennis van Javascript is een pre;
  • Assertief, pro-actief en communicatief.


Dienstverband:
Het betreft een vast dienstverband bij een uitdagende organisatie. Je krijgt een marktconform salaris met een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren (o.v.v. referentie) :
Ben je geïnteresseerd in deze mooie functie?

Stuur dan je CV en Motivatie in Word, o.v.v. referentienummer V17-152, t.a.v. de heer H.J. Wouda naar groningen@axient.nl. Reacties uitsluitend per e-mail.

Referentie: V17-152

Reactie per mail: groningen@axient.nl

Homepage Oorbellen Sitemap Spelregels Privacy beleid Oorclips Klachtenregeling